O nama

U samom središtu Labina, na Zelenicama, već dugi niz godina uspješno posluje Re/Max Plus Labin, poslovnica vodeće svjetske agencije za promet nekretninama.

Re/Max je naziv tvrtke za posredovanje u prodaji i kupnji nekretnina osnovane 1973. godine u Denveru, SAD. Naziv je skraćenica od 'Real Estate Maximums', što potvrđuje osnivačku viziju postizanja maksimalnih učinaka u radu, suradnji, kvaliteti i profitu. Da su u tome uspjeli uvjeriti će nas podaci da su u proteklih 46 godina svoje poslovanje proširili na 90 zemalja, pa trenutno postoji 7.000 ureda diljem svijeta sa 120.000 prodajnih predstavnika  tj. agenata.

U Hrvatskoj posluje 19 poslovnica od toga četiri u Istri, a zapažene rezultate u poslovanju ostvaruje labinska poslovnica.

Ključni faktori koji doprinose uspjehu Re/Max-a jesu ti što su voditelji ureda i prodajni predstavnici motivirani i profesionalno trenirani. Re/Max-ovi prodajni predstavnici za svaku nekretninu pripremaju plan prodaje koji izvršavaju u suradnji s klijentom. Rea/Max-ov ured u Labinu promovira svaku nekretninu koju ima u ponudi, a povezani su i s ostalim Remax uredima na nekom području ili u nekoj državi, pa se tako privlači mnogo veći broj potencijalnih kupaca nego što je to slučaj u tradicionalnom ili samostalnom načinu posredovanja u poslovanju s nekretninama.

Ono što čini razliku je neposredan, profesionalan pristup prodajnih predstavnica (agentica) labinskog ureda koje neprekidno održavaju kontakte s prodavačima i kupcima, koji se zbog toga osjećaju poštovanima i istovremeno znaju da se o njima i njihovim nekretninama na kvalitetan način vodi računa.

Re/Max sustav u Hrvatskoj posluje deset godina. U mreži od 19 ureda djeluje više od 150 agenata, koji nude gotovo 10 000 nekretnina. Iz godine u godinu bilježi se dvoznamenkasti rast u svim segmentima poslovanja, od broja transakcija, volumena prodanih nekretnina, broja ureda te broja agenata. Tako je u prvih osam mjeseci ove godine REMAX ostvario rast provizije od posredovanja u prometu nekretninama od 28 % u odnosu na isto razdoblje prošle godine. S ostvarenim prihodom od 20,5 milijuna kuna u 2018. godini RE/MAX je broj jedan agencija u Hrvatskoj te ujedno jedina agencija koja ima nacionalnu pokrivenost putem 17 gradova u Hrvatskoj.

„Vašu ćemo nekretninu predstaviti čitavoj našoj prodajnoj europskoj mreži u Hrvatskoj i inozemstvu putem brojnih marketinških alata dostupnih Re/Maxovom prodajnom predstavniku. Osim oglasa u našem magazinu koji izlazi kvartalno i našoj web stranici, nekretnine koje prodajemo oglašavamo i u specijalnim regionalnim i lokalnim medijima te na vodećim portalima za nekretnine u Hrvatskoj i inozemstvu. Ako kupujete ili unajmljujete nekretnine, vaše ćemo želje unijeti u Re/Maxov sustav kako bi što više prodajnih predstavnika sudjelovalo u traženju idealnog rješenja“, kaže Erna Radičanin, voditeljica labinske poslovnice Re/Maxa.

Kolegijalnost, timski rad i sinergiju ističu kao načela u svom pristupu klijentima. 

Osim izvrsne umreženosti prilikom oglašavanja, agentice u Re/Max Plus Labin pobrinut će se za cjelokupan kupoprodajni proces, što znači da se na jednom mjestu nudi pomoć pri dobivanju kredita, pravna pomoć, savjeti o osiguranju, prijenosu vlasništva, stručna procjena nekretnine, sklapanje ugovora, porezna prijavu, uknjižba i na kraju prijenos vlasništva.

U ugodnom ambijentu poslovnice Remax Plus Labin poslovanje u prometu nekretninama ostvaruje se suradnjom kroz sustav REMAX što je nova dimenzija poslovanja koja kvalitetnije ostvaruje zahtjeve klijenata.